Oops!

Nu har jag varit dum (IGEN!)
Jag har glömt att skriva till er! Ja för några dagar sedan så har mamma och jag varit på en så kallade ''girls day out''. Vi gick på bio och kollade på ''hur många lingon vins det i världen?''. Jag måste facktist säga det själv att den var riktigt bra!

Men så klart MAATEN!


Fast mamma föredrog att leka


Och så vårmodet! Åh vad det är roligt att kolla in kläderna men so vanligt så är jag så risig! Jag skulle ha planerat lite mer inför kvällen!
Aja, nu i affärerna så är det färger som gäller!
Härligt att man vågar nu, ellerhur?



Ursäckta om bilderna är dåliga! Dålig kamera och så vidare!

Kraam

Gabriella

Min interessanta dag ;D

Kanske ni är interesserade att veta hur min dag har varit.

Svar: FAIL!!! X)

Nej men, jag gick upp som vanligt 7.10 och kutade till skolan. hade en långtråkig dag med prov och massor med annat gött. Vi slutade typ tjugo i ett eller så. Sedan gick jag och mamma och försökte hitta kuddar till vårat nya hem men no tur.

Så åt vi på Sibylla. Hamburgarna var BLÄ
fast McDonalds är värre! BARA kemikalier!
Sedan åkte vi hem och jag gick till hundarna. De har fått ett nytt tillskott. Han heter Kotten och är DÖ SÖT! Ska försöka ta några fotton på honom så att ni får se.

Men om ni undrar så går bloggen lite uselt. Jag statade den nydligen men jag LOVAR att den kommer att bli bättre. Bara lite osäker hur man gö men det ordnar sig ska ni se ;D

Kramisar

Ella


Lite mera jag

Jag har ett GIGANTISKT intresse.  Det är hundar.  Jag är överlycklig att Helene låter mig få vara med dessa underbara varelser. Rasena av dessa underbara hundar är Cavalier king charles spaniel blandat med chokerspaniel?     Aja ni fattar nog med att jag är kär i dem! för mer infö om hundarna gå in på deras blogg.   


Jag har ett GIGANTISKT intresse.  Det är hundar.  Jag är överlycklig att Helene låter mig få vara med dessa underbara varelser. Rasena av dessa underbara hundar är Cavalier king charles spaniel blandat med chokerspaniel?     Aja ni fattar nog med att jag är kär i dem! för mer infö om hundarna gå in på deras blogg.    http://strawberryhills.blogg.se/category/allmant.htmlhttp://strawberryhills.blogg.se/category/allmant.html

Yo där!

Hur kommer dte sig att just du har kommit hit?
Aja, stanna här ett tag till! Jag älskar besök ( Misstolka inte)

Tja vad sak man säga?
Jo, Love me♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0